Feszült nappalok,

álmatlan éjszakák?

Feszült nappalok,

álmatlan éjszakák?

Sedacur forte altató nyugtató gyógyszer

Feszült nappalok,

álmatlan éjszakák?

Feszült nappalok,

álmatlan éjszakák?

Sedacur forte altató nyugtató gyógyszer

Házi praktika vagy patikaszer

Álmatlanság ellen vajon melyik módszer igazán hatásos?

Van aki bárányokat számolgat, mások felhörpintenek egy kis söröcskét, olyan is van, aki a TV-t használja altatónak, vagy zenét hallgat – mindenki másként próbálja simábbá tenni az álmok felé vezető utat.

A báránykák számlálása kezdetnek nem rossz, viszont végül nem vezet igazi kikapcsolódáshoz. Vannak persze olyan trükkök is, melyek valóban segíthetnek. Ilyen például a jó öreg mézes tej: a benne található aminosav, a triptofán ugyanis az alvást támogató hormon építőköve. A méz pedig segíti gyors felszívódását a vérbe.

Általában gyorsan és könnyedén érhetünk el pihentető alvást néhány jól ismert gyógynövény, például a macskagyökér, komló és a citromfű segítségével. Egyszerű alvászavar esetén a macskagyökér önmagában is hatásos lehet, ha azonban ideges feszültség is súlyosbítja a panaszt, akkor érdemesebb a gyógynövények kombinált formáit tartalmazó patikaszerek után nyúlni.

A gyógynövény alapú altató gyógyszerek legfőbb erénye hogy alapanyagukat szigorúan ellenőrzött körülmények között termesztik, összetételük, hatóanyagtartalmuk pedig – az étrend-kiegészítőkkel ellentétben-, szintén garantált és ellenőrzött. A szintetikus altatószerekkel szemben a növényi altatók nem okoznak hozzászokást, és szinte nincs mellékhatásuk. Ezért hosszú távon, vagy akár állandóan is lehet használni őket.

alvaszavar-blog-sedacur-hazi-praktika-vagy-patikaszer
2018-05-16T11:23:14+00:00